Toepassing

Studieprogramma's

Contact

 • European Institute of
  Finance and Management
  Roeskestraat 115
  1076 EE Amsterdam
  Nederland
 • studie@eifm.nl
 • +31684087600
 • Kantooruren:
  Ma - Vr: 9 - 17
  Zat - Zon: GESLOTEN

Recente berichten

EIFM

Verzoek om studie

Welkom bij de online sollicitatieprocedure van het EIFM en hartelijk dank voor uw belangstelling om bij ons te komen studeren.

De aanmeldingsprocedure is bedoeld om niet alleen de geschiktheid van de aanvrager voor een studie te bepalen, maar ook de geschiktheid van een bepaald studieprogramma voor de aanvrager.

Omdat het de bedoeling van elk van onze opleidingen is bekwame, verantwoordelijke en ethische leiders voor te bereiden, is de toelatingscommissie geïnteresseerd in vele aspecten van de persoonlijkheid van een kandidaat. Vul daarom dit aanmeldingsformulier goed in om te laten zien wie je bent en hoe je goed bij de opleiding past.

Wil je meer weten? We raden je aan om onze website zorgvuldig te lezen voordat je begint met het invullen van het aanvraagformulier.

Alle opleidingen van het EIFM volgen een roulerend toelatingsbeleid, wat betekent dat we geen specifieke deadline voor aanvragen hebben. Aangezien het aantal studenten per opleiding echter altijd beperkt is en beurzen worden toegekend op basis van verdienste, raden we je aan een aanvraag in te dienen zodra je klaar bent en definitief hebt besloten om aan je studie te beginnen.

We beoordelen aanvragen op doorlopende basis en streven ernaar om binnen ongeveer 1 week na de aanvraag een beslissing te nemen, mits aan alle eisen is voldaan*.

* Om je plaats in het programma veilig te stellen, moet je een maand na ontvangst van de toelatingsbrief een aanbetaling doen.

We kijken uit naar uw aanmelding!

Europees Instituut voor financiën en management team

 • 0,00 €
 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.

 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
 • Toegestane bestandstypen: pdf, docx, doc, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.