Campussen

EIFM

Onze campussen

In een globale wereld moeten we ons internationaal oriënteren. Daarom willen we je internationale ervaring bieden die je vervolgens in je bedrijf kunt gebruiken, terwijl je je niet alleen nationaal maar ook internationaal ontwikkelt. Daarom heb je de mogelijkheid om te studeren op verschillende campussen in Europa, waar we niet alleen postuniversitaire studies aanbieden, maar ook intensieve cursussen die gericht zijn op verschillende gebieden van het bedrijfsleven en de wereldeconomie.

Dankzij ons sterke internationale netwerk van campussen en veelzijdige partnerschappen kunnen wij onze studenten de kans bieden om hun onderwijservaring te internationaliseren. Neem dus een kijkje op onze afzonderlijke campussen en kies de campus die het beste bij je studie past.

Amsterdam

Adres: Roeskestraat 115, 1076 EE Amsterdam, Nederland

Contact: studie@eifm.nl

Amsterdam is een diverse en kosmopolitische stad vol interessante vooruitzichten en mogelijkheden. Wij geloven dat de open en multiculturele geest van deze stad een zeer positieve invloed heeft op onze studenten, die gekenmerkt zouden moeten worden door een internationale geest en openheid voor verandering.  Een voordeel van studeren in Amsterdam is ook de toegang tot grote internationale en Nederlandse bedrijven. Diversiteit is dan ook de sleutel bij het zoeken naar een programma dat bij je past, en onze Amsterdamse campus heeft daar zeker geen gebrek aan. Je kunt kiezen uit verschillende postgraduate programma’s die in het Engels worden gegeven.

Bratislava

Adres: Zamocka 30 811 01 Bratislava-Hrad, Slowakije

Contact: studium@eifm.sk  

Studeren in Slowakije biedt culturele mogelijkheden die in andere landen niet voorhanden zijn. Dit is niet anders als het gaat om studeren aan onze campus in Bratislava, waar je naast de interessante culturele mogelijkheden die het leven in Bratislava met zich meebrengt, ook een breed scala aan studieprogramma’s kunt volgen. Bovendien zijn er in Slowakije, en met name in Bratislava, veel mogelijkheden, niet alleen voor stagiairs maar ook voor afgestudeerde studenten, waardoor studenten na hun afstuderen bij ons uitgebreide mogelijkheden hebben om werk te vinden.

Brno

Adres: Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno, Tsjechische Republiek

Contact: studium@eifm.cz  

Tsjechië staat algemeen bekend om de kwaliteit van het onderwijs, de uitzonderlijke studiemogelijkheden en de toegang tot veel banen na het afstuderen. Sommige van onze studenten aarzelen niet om te zeggen dat Brno de beste plek ter wereld is om te studeren, vooral vanwege de professoren die altijd bereid zijn om te helpen en graag lesgeven. We twijfelen er dan ook niet aan dat je op onze campus in Brno de kennis en het begrip zult opdoen die je in staat zullen stellen om een wereldleider in de zakenwereld te worden.

Madrid

Adres: Paseo de la Castellana 81 28046 Madrid, Spanje

Contact: estudio@eifm.es  

Madrid is een belangrijk Europees onderwijscentrum dat momenteel veel jonge studenten aantrekt die hun ondernemingsgeest en hun beroepsloopbaan willen ontwikkelen. Het multiculturele klimaat en de talloze mogelijkheden die de stad biedt, zijn immers ideaal voor de opleiding van toekomstige managers en leidinggevenden.

München

Adres: Maximilianstraße 2, 80539 München, Duitsland

Contact: study@eifm.eu

De campus van München biedt een breed scala aan studieprogramma’s die het ideale studiecentrum vormen voor toekomstige wereldleiders in het bedrijfsleven. Een groot aantal innovatieve bedrijven, kleine en middelgrote familiebedrijven zijn gevestigd in deze stad en hebben topposities bereikt op de wereldmarkten. De stad combineert dus perfect ondernemersgeest en innovatievermogen, en de stemming die deze stad op studenten heeft, vertaalt zich vervolgens in hun creativiteit tijdens hun studie.

Parijs

Adres: 7 Rue Meyerbeer, 75009 Parijs, Frankrijk

Contact: etude@eifm.fr 

Parijs staat bekend om zijn brede boulevards en spectaculaire architectuur, maar internationale studenten kunnen van nog veel meer genieten. Het is de thuisbasis van wereldberoemde monumenten, galerijen en musea en een ideale plek om in het buitenland te studeren. Tegelijkertijd is Parijs ook een van de grote leercentra van de wereld en heeft het een van de hoogste concentraties universiteitsstudenten van Europa. Het is ook de thuisbasis van enkele van de beroemdste en meest prestigieuze instellingen van Frankrijk. Als je dus moet beslissen waar je in het buitenland gaat studeren, zal Parijs nooit een misstap zijn en je zult er naast een geweldige opleiding veel waardevolle en verrijkende ervaringen opdoen.

Rome

Adres: Piazza Carlo Magno 21, 00162 RM Rome, Italië

Contact: studio@eifm.it

Je universiteitsjaren moeten meer zijn dan een gelegenheid om intellectuele ontdekkingen te doen. Als je ervoor kiest om in Rome, Italië, te studeren, krijg je de unieke kans om deel uit te maken van een stad die niet alleen een moderne Europese metropool is met rijke culturele tradities, maar ook een ongelooflijk levend museum met duizenden jaren geschiedenis. Rome is de archetypische Italiaanse stad vol geschiedenis, kunst, eten en kennis, waardoor het een van de meest populaire buitenlandse studiebestemmingen in de wereld is. Rome ligt in het centrum van Italië aan de westkust en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor de rest van het land gemakkelijk te bereiken is voor degenen die op zoek zijn om te verkennen. Dus waarom zou je hier geen gebruik van maken en, naast een geweldige opleiding, ook de kans grijpen om een prachtig land als Italië te verkennen en rond te reizen?

Zagreb

Adres: Savska cesta 32, 10000, Zagreb, Kroatië

Contact: studij@eifm.hr  

Zagreb is een geweldige plek om te studeren. Studenten genieten er van een vriendelijke sfeer die een subtiele mix is van Europese drukte en een ontspannen mediterrane levensstijl. Het land profiteert ook van een steeds groeiende lokale economie, wat met name voor onze afgestudeerden interessante mogelijkheden biedt. Wij erkennen dat Kroatië in het algemeen niet alleen een geweldige plek is voor lokale studenten, maar dat het ook de aandacht trekt van veel internationale studenten. Daarom kunnen wij op onze campus internationale ervaring en contacten aanbieden, die studenten vervolgens goed kunnen gebruiken in hun bedrijf.