Toelatingsprocedure

  • Home
  • Toelatingsprocedure
EIFM

Toelatingsprocedure

De toelatingsprocedure van het EIFM is bedoeld om u te helpen bepalen of een MBA geschikt is voor u en uw doelstellingen. U moet een universitair diploma hebben, of voldoende beroepservaring ter vervanging van een opleiding. De uitzondering hierop is het MiM, waarvoor alleen een middelbare-schooldiploma vereist is.

Je hoeft geen toetsen, examens of interviews af te leggen als onderdeel van de toelatingsprocedure. Je hoeft alleen maar te voldoen aan de voorwaarden die voor elk studieprogramma gelden en de directie van het instituut beslist vervolgens over je toelating tot de studie.

Volg de onderstaande stappen en begin je reis naar een studie aan het EIFM.

EIFM

Beslissing over toelating

1. KEUZE VAN STUDIEPROGRAMMA

Voordat je aan je studie begint, moet je niet alleen goed nadenken over het programma waarvoor je je aanmeldt, maar ook over de bredere focus ervan. Als je hier niet 100% zeker over bent, kun je contact opnemen met onze studieafdeling en een online videogesprek of een andere vorm van sessie afspreken om alles in detail te bespreken om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke keuze van studierichting aansluit bij je behoeften.

2. ONLINE APPLICATIE

U kunt het sollicitatieformulier hier op onze website online invullen en de nodige documenten bijvoegen. Dit zijn voornamelijk documenten die uw universitaire opleiding of beroepservaring bevestigen.

 

3. TOELATINGSCOMMISSIE

Na ontvangst van uw online toelatingsverzoek zal de toelatingscommissie alle door u toegezonden documenten bekijken als basis voor het toelatingsbesluit. De toelatingscommissie kan 1-3 dagen nodig hebben om een toelatingsbesluit te nemen nadat u uw onlineaanvraag hebt ingediend.
 
 

4. PERSOONLIJK GESPREK

Als het voor de toelatingscommissie onduidelijk is, kan zij een videogesprek met je regelen om je beter te leren kennen en er zeker van te zijn dat je een geschikte student voor ons instituut bent. Dit is een ideale kans om je inzet en enthousiasme te tonen en uit te leggen wat je drijft om te studeren en wat je studiemotor zal zijn.
 
 

5. BESLUIT TOT TOELATING

Bij een positieve beslissing van de toelatingscommissie neemt onze studiedienst contact met u op om u in kennis te stellen van uw toelating tot de studie. Tegelijkertijd zal de studieafdeling alle noodzakelijke administratieve zaken afhandelen, zoals de studieovereenkomst en de betaling van het collegegeld.
 
 

6. BEGIN VAN DE STUDIE

Welkom bij het EIFM! Zolang alle bovenstaande stappen correct zijn gevolgd en alle nodige administratieve zaken zijn geregeld, staat niets je meer in de weg om aan je studie te beginnen en je talenten en vaardigheden te ontwikkelen.