Accreditatie

EIFM

Accreditatie en lidmaatschap

Bij het EIFM leggen we niet alleen de nadruk op theoretische kennis, maar ook op de praktische toepassing ervan in de echte wereld, zodat studeren van het grootste nut is voor al onze studenten die voortdurend vooruitgang willen boeken in hun carrière.

Daarom streven we ernaar de vertrouwde leerpartner bij uitstek te zijn voor ambitieuze individuen en organisaties over de hele wereld. De accreditaties en certificeringen die wij hebben ontvangen, zijn dan ook slechts een weerspiegeling van de kwaliteit van de onderwijsprogramma’s die wij aanbieden.

International Accreditation Association for Business Education Programs

IAABEP-accreditatie is een van de meest uitgebreide institutionele accreditatiesystemen voor business- en managementscholen wereldwijd. Het wordt wereldwijd erkend door toekomstige studenten, docenten, werkgevers, zakelijke klanten en de media. Accreditatie zorgt voor een strenge kwaliteitscontrole en vergelijkt een onderwijsinstelling met internationale normen op het gebied van bestuur, programma’s, studenten, docenten, onderzoek, internationalisering, ethiek, verantwoording en duurzaamheid, evenals betrokkenheid bij de wereld van de praktijk. Online verificatie van accreditatie hier.

European Association of MBA

De EAMBA-accreditatie staat voor de hoogste standaard in postdoctoraal bedrijfsonderwijs. Deze accreditatie biedt business schools wereldwijde erkenning en identificeert de beste programma’s uit de duizenden die in heel Europa beschikbaar zijn. De accreditatie omvat een uitgebreid rapport met gedetailleerde aanbevelingen voor mogelijke verbeteringen in de toekomst. De vereniging publiceert ook een jaarlijks overzicht van de best gerangschikte MBA’s. In 2021 stonden we van alle MBA-instellingen wereldwijd op de 50e plaats.

European Accreditation Council for Business Education

Wij zijn trotse houders van de EACBE-accreditatie. EACBE-accreditatie is de meest uitgebreide institutionele accreditatievereniging voor hogescholen en universiteiten. EACBE-accreditatie wordt wereldwijd erkend door professoren, personeel, internationale bedrijven en de media. EACBE-accreditatie garandeert een strenge kwaliteitscontrole, waarbij een school wordt getoetst aan internationale normen op het gebied van bestuur, programma’s, studenten, docenten, onderzoek, internationalisering, ethiek, verantwoordingsplicht en duurzaamheid, evenals betrokkenheid bij de praktijk.

Academy of Management

Wij zijn trotse leden van AoM. De Academy of Management is de toonaangevende beroepsvereniging voor management- en organisatieopleiders. Wereldwijde leden zijn professoren en Ph.D. studenten in universitaire business scholen, academici in gerelateerde sociale wetenschappen en andere disciplines, en professionals die waarde hechten aan de creatie en toepassing van kennis. Opgericht in 1936, bevordert de Academy of Management de algemene vooruitgang van managementonderzoek, -onderwijs, -onderricht en -praktijk en moedigt de uitbreiding en eenmaking van managementkennis aan.

Association for Educational Communications and Technology

Wij zijn trotse leden van AECT. De Association for Education and Technology (AECT) is een professionele vereniging van duizenden onderwijzers en anderen die zich inzetten om het leren te verbeteren door middel van technologie. AECT is de organisatie bij uitstek voor diegenen die actief betrokken zijn bij het ontwerpen en implementeren van innovatieve oplossingen en nieuwe benaderingen voor onderwijzen en leren. AECT is de oudste professionele organisatie in zijn soort en blijft zijn positie in het veld behouden. U kunt meer te weten komen over AECT op www.aect.org.