Alumni

For graduates

We houden onze studenten in gedachten na hun afstuderen

Als onderdeel van de principes en waarden waar het EIFM voor staat, is het ons doel om op lange termijn goede relaties te onderhouden, niet alleen met onze huidige studenten, maar ook met oud-studenten. Daarom richten we in het kader van onze activiteiten ook het platform EIFM ALUMNI op, dat voor onze oud-studenten niet alleen deuren opent naar werkgelegenheidskansen, maar ook naar mogelijkheden voor permanente educatie, gericht op ondersteuning van hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Het EIFM-team omvat onder meer een HR-afdeling die ter beschikking staat van al onze afgestudeerden. Het doel is om het zoeken naar een baan na het afstuderen voor onze afgestudeerden te vergemakkelijken en hen te helpen bij het vinden van interessante vacatures of stages. De verschillende carrièrebeurzen waaraan we deelnemen, dienen dit doel en maken onze kansen op werk veel gevarieerder.

PUBLICATIES

Een succesvolle professionele carrière omvat niet alleen een CV rijk aan interessante werkervaring, maar ook wetenschappelijke en professionele activiteiten. Daarom bieden wij onze studenten de mogelijkheid om artikelen te publiceren in tal van wetenschappelijke vaktijdschriften, of bij te dragen aan de ontwikkeling van een van de handboeken die wij binnen het EIFM uitgeven.

GELIEERDE ONDERNEMINGEN

Als onderdeel van het EIFM werken we samen met veel nationale en multinationale bedrijven die onze studenten betaalde en onbetaalde stages of andere diensten aanbieden via jaarlijkse banenbeurzen die in verschillende Europese steden worden gehouden.

BEURZEN EN SUBSIDIES

De EIFM University Foundation biedt alle studenten die verder onderwijs willen volgen, de kans om onderwijs te volgen, ongeacht hun financiële situatie. Wij hebben een uitgebreid systeem ontwikkeld van beurzen en studiebeurzen, of leningen en financiële begeleiding, dat ons in staat stelt een studietraject te vinden voor iedereen die daarin geïnteresseerd is.

WORKSHOPS EN SEMINARS

Al onze afgestudeerden hebben onbeperkte toegang tot workshops en seminars die door het EIFM worden georganiseerd, op al onze campussen. Elke afgestudeerde van om het even welke opleiding krijgt deze toegang. Het is niet alleen van toepassing op korte, eenmalige cursussen.

ALUMNI VOORDELEN

Dankzij diverse overeenkomsten en samenwerkingsverbanden met enkele bedrijven hebben wij het geluk overeenkomsten te hebben met vele interessante bedrijven die ons in staat stellen onze afgestudeerden aanvullende overeenkomsten aan te bieden, niet alleen op het gebied van diensten die verband houden met onderwijsactiviteiten. Voor meer informatie kunnen onze alumni contact opnemen met de studieafdeling.