FAQ

FAQ

Vaak gestelde vragen

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen over studeren aan ons instituut.

Bij het EIFM bieden we tal van academische en niet-universitaire programma's aan. Onze studieprogramma's omvatten Master in Management (MiM), MBA, DBA en Master of Accounting (MAcc). Daarnaast hebben we een breed scala aan korte intensieve managementopleidingen die zich richten op specifieke vaardigheden of sectoren.
Ja, het Master in Management (MiM) programma is speciaal ontworpen voor studenten die hun undergraduate studie aan het afronden zijn of net hebben afgerond. Een klein aantal van onze MBA-studenten meldt zich ook aan tijdens het laatste jaar van hun undergraduate studie.
De meeste studenten aan het EIFM hebben eerdere werkervaring of zijn momenteel werkzaam. Voor onze Master of Management (MiM) is echter geen werkervaring vereist.
De leeromgeving bij het EIFM is in alle opzichten mondiaal. We hebben campussen in meer dan vijf steden in Europa en programma's en modules in tientallen andere, onze studiegroep is zeer internationaal en onze professoren en medewerkers komen uit meer dan 50 verschillende landen. Alleen al in het MBA-programma zijn momenteel meer dan 85 nationaliteiten vertegenwoordigd.
Vanaf het begin heeft het EIFM de casestudymethode gebruikt als basis van onze onderwijsmethodologieën, waarbij echte bedrijfsvoorbeelden worden behandeld. We innoveren echter voortdurend en introduceren andere actieve leermethodes zoals simulaties, coaching en mentoring. We integreren ook meer digitale elementen in al ons onderwijs.
De meeste berichten op onze blog worden geschreven door onze professoren of medewerkers van de school die een bijzondere expertise op het gebied hebben. We aanvaarden momenteel geen bijdragen van mensen buiten de school, maar alles gebeurt op basis van individuele afspraken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen en misschien kunnen we iets regelen en u de kans geven om bij ons te publiceren.
De missie van het EIFM is leiders te ontwikkelen die ernaar streven een diepgaande, positieve en blijvende invloed uit te oefenen op mensen, gemeenschappen en de samenleving door middel van professionele uitmuntendheid en integriteit.
De Master of Management (MiM) is bedoeld voor studenten die net hun middelbare schoolopleiding hebben afgerond of op het punt staan hun bachelordiploma te behalen, minder dan een jaar ervaring hebben en hun carrière als ondernemer willen beginnen. De typische MBA-kandidaat heeft vijf tot zes jaar werkervaring.
Engels is de universele onderwijstaal bij het EIFM, maar alles verschilt van campus tot campus. In dit opzicht is het altijd een goed idee om contact op te nemen met de studieafdeling van de specifieke campus om erachter te komen welke voorwaarden de campus stelt aan studeren.
Hoe eerder je een MBA aanvraagt, hoe beter. Het hangt echter helemaal van u en uw ambities af. Aangezien de hele studie is aangepast aan een online formaat en volledig onafhankelijk is van specifieke deadlines en sluitingsdata, zijn er geen specifieke data waarop u zich moet aanmelden voor de studie. Zodra u alle administratieve zaken in verband met het begin van uw studie hebt afgehandeld, kunt u vervolgens op elk gewenst moment met uw studie beginnen.
Ja, er zijn een aantal studiebeurzen beschikbaar voor EIFM-studenten op basis van verdienste en financiële behoefte. Neem altijd contact op met de academische afdeling van de campus waar je wilt studeren voor meer informatie.
Het EIFM biedt een aantal studiebeurzen aan studenten, waaronder beurzen voor MBA-kandidaten die vrouw zijn, uit ontwikkelingslanden komen, buitengewoon verdienstelijk zijn en nog veel meer. Bezoek de EIFM-website voor informatie over financieringsmogelijkheden en voor verdere hulp van onze afdeling Student Services op elke campus.
MBA-afgestudeerden van het EIFM zijn veelgevraagd op de arbeidsmarkt. Volgens ons laatste werkgelegenheidsrapport had 94% van onze studenten binnen drie maanden na hun afstuderen ten minste één baan aangeboden gekregen van een multinational.
Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!