Studie

Onderwijsproces

Ervaringen, traditie en praktische bijdrage

Afgestudeerde studies aan het EIFM bieden in de eerste plaats individuele leiderschapsontwikkeling die u voorbereidt op belangrijke situaties in het bedrijfsleven en in de huidige mondiale samenleving en die u in staat stelt toekomstige uitdagingen in een snel evoluerende wereld aan te gaan. Ons team van professoren en docenten bestaat uit zeer enthousiaste en gerespecteerde academici en professionals die zich inzetten om hun kennis en ervaring door te geven. Ons docententeam telt meer dan 50 professionals in hun vakgebied en er is geen tekort aan gastdocenten en lezingen van buitenlandse bedrijven of universiteiten.

Dit internationalisme en deze diversiteit komen niet alleen tot uiting in de faculteit onder de docenten, maar ook in de studenten, die meer dan 100 verschillende nationaliteiten hebben, en we zijn er erg trots op dat we studenten uit alle delen van de wereld kunnen opleiden. EIFM biedt een rijke en persoonlijk bevredigende werkomgeving die is gebaseerd op onze kernwaarden en wordt versterkt door internationale perspectieven.

Wij kunnen u helpen uzelf te herpositioneren voor uw toekomstige carrièrepad en levenslange contacten te leggen waar u gedurende uw hele loopbaan profijt van zult hebben.

Dus als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit met u samen te werken en zijn altijd bijzonder dankbaar voor elk nieuw teamlid dat een nieuwe impuls geeft, niet alleen aan ons docententeam, maar ook aan onze studenten.