Over instituut

Over ons

Ervaringen, traditie en praktische bijdrage

Het EIFM is een van de prestigieuze instellingen met een lange traditie en ervaring die we voortdurend doorgeven aan onze studenten.
Wij bieden niet alleen bachelor- en masteropleidingen aan, maar ook managementstudies op het gebied van handel en management, en creëren zo een platform voor onderzoek, discussie en debat over een breed scala aan zakelijke vraagstukken. En we doen dit alles op afstand, zodat we onderwijs kunnen bieden aan iedereen over de hele wereld.

We gaan verder dan klassieke studies.

EIFM is gevestigd in Nederland, dat is gerangschikt als het meest ondernemende land van Europa op basis van het aantal volwassenen dat een start-up heeft of anderszins een eigen bedrijf heeft opgezet. Gezien deze cultuur lijdt het geen twijfel dat de oprichters van het EIFM het ondernemerschap in het bloed hebben. Voor studenten die zich op dit gebied willen ontwikkelen en een carrière willen opbouwen die gericht is op business en financiën, is het instituut dan ook een ideale keuze waar ze geen spijt van zullen krijgen.

Flexibiliteit en professionele aanpak

De voortdurende toegang tot het studiesysteem en de voortdurende service en bijstand van professoren en docenten zorgen ervoor dat al onze studenten gemakkelijk hulp krijgen in geval van twijfels of vragen die tijdens hun studie opduiken. Dit zorgt ervoor dat al onze studenten elk onderwerp en de onderwezen kwesties volledig begrijpen. Het flexibele onderwijssysteem dat wij bij het EIFM aanbieden, is dus volledig aangepast aan de roosters van onze studenten en stelt hen in staat hun studie te combineren met hun persoonlijke en professionele activiteiten.

Internationale overlapping

EIFM is een wereldwijd en internationaal business instituut dat zich richt op het opleiden van CEO’s en business professionals. Met een breed scala aan undergraduate, graduate en postgraduate programma’s biedt het EIFM alle noodzakelijke managementtools en -vaardigheden die nodig zijn om elke afdeling van een bedrijf met succes te leiden.

Onze missie, visie en waarden

Onze missie is het ontwikkelen van mondiaal georiënteerde zakelijke leiders en vernieuwers. Wij streven ernaar de effectiviteit en verantwoordelijkheid van onze studenten te ontwikkelen en hun kennis en inspirerende ideeën te verdiepen in dialoog met de buitenwereld. Wij creëren een gerespecteerde en zich ontwikkelende gemeenschap die, door onze leermogelijkheden, bestaat uit een diverse cultuur van alumni uit meer dan 100 landen over de hele wereld.
Het EIFM heeft ook 5 kernwaarden vastgesteld die ons helpen onze doelen te bereiken, en die iedereen die actief deelneemt aan ons instituut moet overnemen. Deze waarden zijn samenwerking, doelgerichtheid, duurzaamheid, visionair en creativiteit.